Au-Pair Danışmanlığı - Ücretsiz Au Pair Danışmanlığı, Amerika'de Au-Pair

Yurtdışı Eğitim | Ana Sayfa | Hakkımızda | İletişim  

Yurtdışı Eğitim
Yurtdışı eğitim kaydi yaptıran öğrencilerimize BEDAVA UÇAK BİLETİ !

 



Yurtdışı Eğitim
Au-pair
Work and Travel
Yurtdışı Dil Okulu
Göçmenlik
Yurtdışı Üniversite Hazırlık
Yurtdışı Yaz Okulu
Yurtdışı Eğitim Kültür Programları
Executive English   Yurtdışı Sertifika Extension
Yurtdışı Eğitim İletişim

INGILTERE'DE AU-PAIR 'LİK

Niçin Au-Pair 'lik

İngiltere'de Au-Pair'lik

Başvuru Belgeleri

Vize Belgeleri

 Başvuru Ücreti

Tavsiyelerimiz

 Soru - Cevap
 Ön Başvuru Formu
 Referanslarımız
 Kayıt Formu

Green Card


Ana Sayfa

Au-Pair 'lik

Work and Travel

 Göçmenlik
 Dil Okulları
 Üniversiteler
 Yaz Okulları

Kültür Programları


 Sık Sorulan Sorular

Hakkımızda

 Yurtdışı Eğitim Bilgi  Formu

İletişim



POPÜLER ŞEHİRLER

 Londra
 Brighton
 New York
 Toronto
 Sydney
 Berlin
 Roma
 Paris
 Madrid
 Cape Town
 Pekin

TAKSİT SEÇENEKLERİ

Yurtdışı Eğitim Dosyaları

 Küba'da Eğitim
 Homesickness
 CELTA
 İngiliz İngilizcesi &  Amerikan İngilizcesi

 

 
 
Desk Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı Amerika İngiltere Dil Okulları Kanada Master MBA Au-pair Aupair Desk Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı ::.
ÖNEMLİ DUYURU - INGILTERE TÜRKIYE 'DEN AU-PAIR ALMAYI DURDURDU
 
2008 sonu itibariyle İngiltere, Au-pair sisteminde bir takım değişiklikler yapacaktır.
Bir vize türü olarak Au-Pair vizesi kaldırılacak, ancak daha geniş kapsamlı bir geçici çalışma programı ile Au-Pair alınmaya devam edilecektir.
Ancak şu an için, bu programa Türkiye'den katılımlara izin verilip verilmeyeceği belli değildir, ve Ocak 2009'a kadar belli olmayacaktır.
 
Bu sebeple, programın geleceği ve yeni koşulları belli olana kadar, Au-pair adaylarını mağdur etmemek adına yeni Au-Pair kaydı almayacağız.
 
İngiltere'de hem çalışmak hem de dil eğitimi almak isteyen adaylarımız için şunu hatırlatmak isteriz; Bir dil okuluna 28 hafta ve üzeri kayıt yaptırdığınız takdirde yasal olarak çalışma izniniz bulunmaktadır. Bı konuda danışmanlarımız sizi yönlendirmeye hazırdırlar.

Vize için gerekli belgeler:

  •  Kalacağınız süre için geçerli olan pasaportunuz
  •  2 adet yeni çekilmiş vesikalık fotoğrafınız
  •  Vize için gerekli ücret ( 85 pound karşılığı türk lirası )
  •  Türkiye'de öğrenim durumunuzu gösteren son diplomanız veya eşdeğer belgeniz
  •  Au-Pair olarak gideceğiniz aileden detaylı davet mektubu- (DESK tarafından getirtilir.)
  •  Sizin ve ailenizin gelir durumunu gösterir belgeler
  •  Eğer halen bir eğitim kuruluşuna kayıtlı iseniz, öğrenci belgeniz ve eğitimimizden izin alarak gidecekseniz, izninizi olduğunu gösteren mektup.
  •  Eğer çalışıyorsanız işyerinizden izinli olduğunuzu ve dönüşünüz üzerine işinize devam edebileceğinizi gösterir mektup
  •  Dil öğrenmek için bir kursa gittiyseniz bununla ilgili belge yada sertifika

 

Başvuru Formu İçin Tıklayın





Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı
İSTANBUL
İZMİR

PRATİK BİLGİLER

Pasaport Nasıl Alınır

Sık Sorulan Sorular

Vize Nasıl Alınır

Askerlik Tecili

Yurtdışındaki Elçiliklerimiz

Türkiye'deki Elçilikler

Malta'da Vizesiz Yurtdışı Eğitim

YÖK Denkliği

 Türkiye'ye Vize  Uygulayan Ülkeler
Türkiye'ye Vize  Uygulamayan Ülkeler
Nazan Cihan
Otoredi
Global Yurtdışı Eğitim
Klimaya

BİZİ ARAYIN!

İstanbul:

Londra:
+44 20 7100 5615

New York:
+1 212 202 66 72


BİZ SİZİ
ARAYALIM?



REHBER

Hangi Yurtdışı Eğitim Programı Size Uygun?

Ortalama Yurtdışı Eğitim Ücretleri

 DİL OKULLARI

Dil Yeterlilik Sınavları


KURUMLARA ÖZEL İNDİRİMLER



ÜLKELER REHBERİ

İngiltere

Amerika

Kanada

Malta

 İrlanda

Avustralya

 Almanya
 İtalya
 Fransa
 Yeni Zelenda
 İsviçre
 İspanya
 Rusya
 Küba
 Kosta Rika
 Brezilya
 Güney Afrika
 Meksika
 Çin