Dil Okulu - Yurtdışı Dil Eğitimi - Ücretsiz Danışmanlık - 19 Ülkede 200 Dil Okulu

Yurtdışı Eğitim | Ana Sayfa | Hakkımızda | İletişim  

Yurtdışı Eğitim
Yurtdışı eğitim kaydi yaptıran öğrencilerimize BEDAVA UÇAK BİLETİ !

 



Yurtdışı Eğitim
Au-pair
Work and Travel
Yurtdışı Dil Okulu
Göçmenlik
Yurtdışı Üniversite Hazırlık
Yurtdışı Yaz Okulu
Yurtdışı Eğitim Kültür Programları
Executive English
  Yurtdışı Sertifika Extension
Yurtdışı Eğitim İletişim

DİL OKULLARI

İngiltere

Amerika

Kanada

Malta

 İrlanda

Avustralya

 Almanya
 İtalya
 Fransa
 Yeni Zelanda
 İsviçre
 İspanya
 Rusya
 Küba
 Kosta Rika
 Brezilya
 Güney Afrika
 Meksika
 Çin
 KAYIT FORMU

Green Card


Ana Sayfa

Au-Pair 'lik

Work and Travel

 Göçmenlik
 Dil Okulları
 Üniversiteler
 Yaz Okulları

Kültür Programları


 Sık Sorulan Sorular

Hakkımızda

 Yurtdışı Eğitim Bilgi  Formu

İletişim



POPÜLER ŞEHİRLER

 Londra
 Brighton
 New York
 Toronto
 Sydney
 Berlin
 Roma
 Paris
 Madrid
 Cape Town
 Pekin

TAKSİT SEÇENEKLERİ

Yurtdışı Eğitim Dosyaları

 Küba'da Eğitim
 Homesickness
 CELTA
 İngiliz İngilizcesi &  Amerikan İngilizcesi

 

 
 

İSVİÇRE - VİZE BAŞVURUSU


TÜM BAŞVURU SAHİPLERİNDEN TALEP EDİLEN ORTAK EVRAK LİSTESİ

-Hamilinin imzasını taşıyan en az bir yıl süreli pasaport .

-Talep edilen vizeye uygun belgelerin hazırlanarak, başvuran tarafından eksiksiz olarakdoldurulmuş ve şahsen imzalanmış başvuru formuna eklenmesi (BAŞVURU FORMU ÜCRETSİZDİR)

-Pasaport fotokopisi : 1-4 arasındaki sayfaları, uzatmalar, en son sayfa ve içindeki tüm vizelerin fotokopisi

-Yalnız seyahat eden, reşit olmayan çocuklar için ebeveynlerinin muvafakatnamesinin ibraz edilmesi,

-Bir adet yeni çekilmiş fotoğraf. Fotokopi ve Viedo-print resimler kabul edilmez.

-Vize ücretinin ödenmesi (Her başvuru 55 Frank, karşılığı Yeni Türk Lirası.


YTL).Eşi İsviçre vatandaşı olan başvuru sahipleri, ücret ödemeyecektir.

-İsviçre’de geçerli ve kalınacak süre için sağlık ve seyahat poliçesi yaptırılması önerilir.

-Bunlara ek olarak, seyahat amacınıza (Ticari, ziyaret, Turist, vb. kısmına bakınız) uygun kısımda talep edilen evrakları sunmanız gerekmektedir.

DOKSAN (90) GÜNÜ AŞMAYAN EĞİTİM, KURS VE YAZ OKULLARI İÇİN BAŞVURU

Vize başvurusunda bulunan kişinin getirmesi gereken evraklar:

-Gidilecek olan okuldan gelen kabul mektubu

-Okul ücretinin ödendiğine dair belge

-Maddi durum belgeleri (Banka garantisi veya yeni tarihli banka cüzdanı)

-Ailenin çalışma ya da işyeri evrakları

ÜÇ AYDAN UZUN SÜREN EĞİTİMLER

İSVİÇRE DOSYASI

- VİZE BAŞVURUSU
- YİYECEK & İÇECEK
- ULAŞIM

İSVİÇRE ŞEHİR REHBERLERİ

- LOZAN
- ZÜRİH

İCİN BAŞVURU

İsviçre`de eğitim görecek Türk öğrencilerin İsviçre’de ikamet edecekleri Kanton Göçmenler Dairesi’nden oturma izni almaları gerekir. Bunun için Ankara ve İstanbul`daki vize büroları kanalı ile ilgili Kanton Göçmenler Dairesinin incelemesine sunulacak bir başvuru yapılmalıdır. Öğrenci vizesi  ile başvurular, başvuru tarihinden itibaren 10 hafta sürebilir, bu nedenle başvurunun mümkün olduğu kadar erken yapılması gerekir

Başvuru için :

-
Öğrencinin kendisi tarafından eksiksiz doldurulmuş ve imzalanmış 3 adet başvuru formu (18 yaşından küçüklerin başvuru formları ebeveynleri tarafından imzalanır)

-3 adet güncel vesikalık resim, başvuru formlarına yapıştırılmış olacak.

-3 adet pasaport fotokopisi 1-4 arası geçerlilik tarihi ve en son sayfalar, tüm vizelerin olduğu sayfalar

-Gidilecek okuldan gelen kabul belgesi(Akseptans) 3 adet

-
İsviçre‘de öğrenciye garantör olacak kişinin veya öğrencinin kendisinin maddi durumunun yeterli olduğunu gösteren bilgiler (İsviçre’de şubesi olan bir Türk bankası, yada bir İsviçre bankasında en az 18.000 CHF gösterilmesi gerekir.) 3 adet

-
Okulun en az bir yıllık ödemesinin yapıldığına dair belge, 3 adet

-
Diplomaların fotokopileri 3 adet

-
Özgeçmiş 3 adet

-
Öğrenciye ait öngörülen öğrenim planı 3 adet

-
Öğrenciye ait geleceği ile ilgili planlarının anlatıldığı bir dilekçe, (öğrenim sonrası için beklentileri ve planları, İsviçre’de okumuş olmanın vereceği ayrıcalıklar, vb, hakkında bilgi içermelidir.) 3 adet

-
Öğrenci tarafından imzalanmış öğrenim sonunda İsviçre’yi terk edeceğine dair dönüş taahhütnamesi 3 adet

-
Vize ücreti ( 55 CHF karşılığı YTL) + gönderme ücreti 5 CHF karşılığı YTL olarak alınmaktadır.

Bütün belgeler İsviçre’de geçerli bir yabancı dile tercüme edilerek 3er nüsha halinde hazırlandıktan sonra Büyükelçiliğimize/Konsolosluğumuza teslim edilecektir. Bu başvuru sırasında Büyükelçilik/Konsolosluk tarafından başvuranın eğitim göreceği dilde kısa bir dil bilgisi değerlendirmesi mülakatı yapılacaktır.


İSVİÇRE ŞUBESİ BULUNAN DİL OKULLARI
(Okul Detayları ve Fiyatları için Okul İsimlerine Tıklayınız)

Eurocenters
Language Studies International LSI


FOTOĞRAF GALERİSİ
(Resimlerin Büyük Hali için Üzerlerine Tıklayınız)






Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı
İSTANBUL
İZMİR

PRATİK BİLGİLER

Pasaport Nasıl Alınır

Sık Sorulan Sorular

Vize Nasıl Alınır

Askerlik Tecili

Yurtdışındaki Elçiliklerimiz

Türkiye'deki Elçilikler

Malta'da Vizesiz Yurtdışı Eğitim

YÖK Denkliği

 Türkiye'ye Vize  Uygulayan Ülkeler
Türkiye'ye Vize  Uygulamayan Ülkeler
Nazan Cihan
Otoredi
Global Yurtdışı Eğitim
Klimaya

BİZİ ARAYIN!

İstanbul:

Londra:
+44 20 7100 5615

New York:
+1 212 202 66 72


BİZ SİZİ
ARAYALIM?



REHBER

Hangi Yurtdışı Eğitim Programı Size Uygun?

Ortalama Yurtdışı Eğitim Ücretleri

 DİL OKULLARI

Dil Yeterlilik Sınavları


KURUMLARA ÖZEL İNDİRİMLER



ÜLKELER REHBERİ

İngiltere

Amerika

Kanada

Malta

 İrlanda

Avustralya

 Almanya
 İtalya
 Fransa
 Yeni Zelenda
 İsviçre
 İspanya
 Rusya
 Küba
 Kosta Rika
 Brezilya
 Güney Afrika
 Meksika
 Çin