Dil Okulu - Yurtdışı Dil Eğitimi - Ücretsiz Danışmanlık - 19 Ülkede 200 Dil Okulu

Yurtdışı Eğitim | Ana Sayfa | Hakkımızda | İletişim  

Yurtdışı Eğitim
Yurtdışı eğitim kaydi yaptıran öğrencilerimize BEDAVA UÇAK BİLETİ !

 



Yurtdışı Eğitim
Au-pair
Work and Travel
Yurtdışı Dil Okulu
Göçmenlik
Yurtdışı Üniversite Hazırlık
Yurtdışı Yaz Okulu
Yurtdışı Eğitim Kültür Programları
Executive English
  Yurtdışı Sertifika Extension
Yurtdışı Eğitim İletişim

DİL OKULLARI

İngiltere

Amerika

Kanada

Malta

 İrlanda

Avustralya

 Almanya
 İtalya
 Fransa
 Yeni Zelanda
 İsviçre
 İspanya
 Rusya
 Küba
 Kosta Rika
 Brezilya
 Güney Afrika
 Meksika
 Çin
 KAYIT FORMU

Green Card


Ana Sayfa

Au-Pair 'lik

Work and Travel

 Göçmenlik
 Dil Okulları
 Üniversiteler
 Yaz Okulları

Kültür Programları


 Sık Sorulan Sorular

Hakkımızda

 Yurtdışı Eğitim Bilgi  Formu

İletişim



POPÜLER ŞEHİRLER

 Londra
 Brighton
 New York
 Toronto
 Sydney
 Berlin
 Roma
 Paris
 Madrid
 Cape Town
 Pekin

TAKSİT SEÇENEKLERİ

Yurtdışı Eğitim Dosyaları

 Küba'da Eğitim
 Homesickness
 CELTA
 İngiliz İngilizcesi &  Amerikan İngilizcesi

 

 
 

ÇİN - VİZE BAŞVURUSU


Çin Vizesinin Kısa Tanıtımı ve Vize Başvuru Prosedürü

Çin vizesi, bir yabancıya Çin topraklarına girişi, Çin topraklarından çıkışı veya transit geçişi için Çin otoriteleri tarafından çıkarılan bir izindir. Çin vize otoriteleri, yabancının kimliği, Çin'e yapacağı ziyaretin amacı ve pasaport türüne göre bir diplomatik vize, nezaket vizesi, hizmet vizesi veya normal vize verebilir. Aşağı kısımda normal vize ve bu vizeye başvuru prosedürü hakkında tanıtıcı bilgiler yer almaktadır.

Temel belgeler ve başvuru Formları

A. En az altı ay geçerliliği ve en az bir boş sayfası bulunan bir pasaport.

Not: Tek veya çift giriş vize başvurusu için, pasaportun en az altı ay geçerliliği olmalıdır.


Çoklu giriş vizesi için pasaportun en az dokuz ay geçerliliği olmalıdır.

B: İzin sahibi kişinin Türkiye'ye dönme veya diğer destinasyonlara gitmek üzere ülkeden çıkma (eğer başvuru sahibi üçüncü bir ülkenin vatandaşı ise) tarihinden önce altı aydan fazla geçerliliği olan, Yabancılar için Türkiye'de İkamet İzni.

C. Üzerine yakın zamanda çekilmiş pasaport boyutunda bir fotoğraf (siyah-beyaz veya renkli) yapıştırılmış ve doldurulmuş başvuru formu (Çin Halk Cumhuriyeti Vize Başvuru Formu).

Not: Eğer başvuru formu tamamen doldurulmadıysa, veya formda yer alan bilgiler doğru değilse, veya okunaksız ise, prosedürde gecikme meydana gelebilir veya başvuru reddedilebilir.

D: Pasaportun bilgi sayfalarının ve İkamet İzninin (varsa) fotokopileri.

6 aydan uzun süreli kalışlarda devlet hastanesinden sağlık raporu istenmektedir.

X Vizesi:
Çin'e öğrenim görmek, ileri düzey öğrenim veya staj amacıyla altı ay veya daha uzun sürelik bir dönem için

ÇİN DOSYASI

- YİYECEK & İÇECEK
- KÜLTÜR
- EĞİTİM
- ULAŞIM
- SAĞLIK
- EĞLENCE
- ALIŞVERİŞ
- VİZE BAŞVURUSU

ÇİN ŞEHİR REHBERLERİ

- PEKIN
- SHANGHAI

gelen yabancılara verilir. X Vizesine başvuru için, kabul eden birimden ve ilgili yetkili otoriteden alınacak sertifikalar gerekmektedir, yani, Çin'e Gelecek Denizaşırı Öğrenciler için Başvuru Formu (JW201 Formu veya JW202 Formu), Yabancılar için Giriş İzni Tebliği ve Sağlık Raporu.

Not: X Vizesinde giriş adeti tektir. Bu vize sahibinin, girişini takip eden otuz gün içerisinde yerel Yönetime kayıt yaptırması ve ikamet izni almak için gerekli prosedürleri yerine getirmesi gereklidir.

F Vizesi: Çin'e altı ayı geçmeyen bir süre için ziyaret, araştırma, öğrenim veya ders vermek, iş gezisi, bilimsel-teknolojik ve kültürel değişim, kısa dönem bilgileri tazeleme kursu veya iş eğitimi için davet edilen yabancılara verilir. F Vizesine başvuru için, davet eden birimden alınan davet mektubu veya Yetkili Birimden alınacak vize tebliğ mektubunun yanı sıra başvuru sahibinin çalıştığı şirketten veya kurumdan alacağı, genel müdür veya şirket sahibi tarafından imzalanmış tavsiye mektubu, (varsa) şirketin tescil ve vergi sertifikalarının asıl kopyaları ve yerel Ticaret Odasından alınacak sertifika gereklidir.

Vize Başvuru Yöntem ve Yerleri

Başvuru sahipleri şahsen veya bir temsilci aracılığıyla vize başvurusunda bulunabilir. Temsilci aracılığıyla başvuru yapıldığında, başvuru formunun başvuru sahibi tarafından şahsen imzalanmış olması gereklidir, ve başvuru sahibi temsilciye noter onaylı vekaletname vermelidir. Gerekli görüldüğünde başvuru sahibinin Büyükelçiliğe şahsen gelmesi istenebilir.

VİZE ÜCRETİ

Tek Giriş  : 20$
Çift Giriş : 30$
6 ay Içersinde Çoklu Giriş  : 40$
12/24 ay Içersinde Çoklu Giriş : 55$

İşlem Süresi

Bir vize için normal işlem süresi, başvuru tarihinden sonra en az dört iş günüdür. Başvuru sahipleri, açıklama sağlayabilirlerse hızlandırılmış hizmet talep edebilirler. Başvuru sahibinin talebine dair koşullara bağlı olarak, hızlandırılmış hizmet ayarlanabilir. İki kategori bulunmaktadır: A, Ekstra-ekspres hizmet---saat 12:00'den önce başvuru verildiğinde, pasaport aynı gün saat 16:30'dan sonra 30 ABD $ hızlandırma ücreti ile alınır; B, Ekspres hizmet----20 ABD $ ile saat 16:30'dan sonra ikinci ve üçüncü iş günü alınır.


 

ÇİN ŞUBESİ BULUNAN DİL OKULLARI
(Okul Detayları ve Fiyatları için Okul İsimlerine Tıklayınız)

Eurocenters
MANDARIN HOUSE
SPRACHCAFFE LANGUAGES PLUS


FOTOĞRAF GALERİSİ
(Resimlerin Büyük Hali için Üzerlerine Tıklayınız)






Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı
İSTANBUL
İZMİR

PRATİK BİLGİLER

Pasaport Nasıl Alınır

Sık Sorulan Sorular

Vize Nasıl Alınır

Askerlik Tecili

Yurtdışındaki Elçiliklerimiz

Türkiye'deki Elçilikler

Malta'da Vizesiz Yurtdışı Eğitim

YÖK Denkliği

 Türkiye'ye Vize  Uygulayan Ülkeler
Türkiye'ye Vize  Uygulamayan Ülkeler
Nazan Cihan
Otoredi
Global Yurtdışı Eğitim
Klimaya

BİZİ ARAYIN!

İstanbul:

Londra:
+44 20 7100 5615

New York:
+1 212 202 66 72


BİZ SİZİ
ARAYALIM?



REHBER

Hangi Yurtdışı Eğitim Programı Size Uygun?

Ortalama Yurtdışı Eğitim Ücretleri

 DİL OKULLARI

Dil Yeterlilik Sınavları


KURUMLARA ÖZEL İNDİRİMLER



ÜLKELER REHBERİ

İngiltere

Amerika

Kanada

Malta

 İrlanda

Avustralya

 Almanya
 İtalya
 Fransa
 Yeni Zelenda
 İsviçre
 İspanya
 Rusya
 Küba
 Kosta Rika
 Brezilya
 Güney Afrika
 Meksika
 Çin