Dil Okulu - Yurtdışı Dil Eğitimi - Ücretsiz Danışmanlık - 19 Ülkede 200 Dil Okulu

Yurtdışı Eğitim | Ana Sayfa | Hakkımızda | İletişim  

Yurtdışı Eğitim
Yurtdışı eğitim kaydi yaptıran öğrencilerimize BEDAVA UÇAK BİLETİ !

 



Yurtdışı Eğitim
Au-pair
Work and Travel
Yurtdışı Dil Okulu
Göçmenlik
Yurtdışı Üniversite Hazırlık
Yurtdışı Yaz Okulu
Yurtdışı Eğitim Kültür Programları
Executive English
  Yurtdışı Sertifika Extension
Yurtdışı Eğitim İletişim

DİL OKULLARI

İngiltere

Amerika

Kanada

Malta

 İrlanda

Avustralya

 Almanya
 İtalya
 Fransa
 Yeni Zelanda
 İsviçre
 İspanya
 Rusya
 Küba
 Kosta Rika
 Brezilya
 Güney Afrika
 Meksika
 Çin
 KAYIT FORMU

Green Card


Ana Sayfa

Au-Pair 'lik

Work and Travel

 Göçmenlik
 Dil Okulları
 Üniversiteler
 Yaz Okulları

Kültür Programları


 Sık Sorulan Sorular

Hakkımızda

 Yurtdışı Eğitim Bilgi  Formu

İletişim



POPÜLER ŞEHİRLER

 Londra
 Brighton
 New York
 Toronto
 Sydney
 Berlin
 Roma
 Paris
 Madrid
 Cape Town
 Pekin

TAKSİT SEÇENEKLERİ

Yurtdışı Eğitim Dosyaları

 Küba'da Eğitim
 Homesickness
 CELTA
 İngiliz İngilizcesi &  Amerikan İngilizcesi

 

 
 

YENİ ZELANDA - VİZE BAŞVURUSU


Yeni Zelanda öğrenci vizesi nedir?
Pasaportunuza yapıştırılan ve Yeni Zelanda’ya gelme izniniz olduğunu ve ülkeye giriş yaptıktan sonra “Öğrencilik İzni” alabileceğinizi gösteren bir onaydır. Vizenin, tek girişli veya çok girişli olmak üzere farklı türleri mevcuttur.

Vize tipleri ve masrafları
Öğrenci vizesi başvuruları Londra'daki Yeni Zelanda makamlarına yapıldığı için vize başvuru ücretleri sterlin olarak alınmaktadır.
Ziyaretçi ve transit  :  35 $
Çalışma                 :  55 $
Yerleşim                : 235 $
Öğr


enci                   145 $

Yeni Zelanda'dan vize almak isteyenler ziyaretleri süresince tüm masraflarını karşılayacak kadar maddi kaynağa sahip olmak zorundadır. Bu miktar bir kişi için yaklaşık bir aylık 1000 NZ$’dır. Eğer barınma masrafları ödenmişse 400 NZ$’ı yeterli olacaktır.

Geçerlilik
Ziyaretçiler Yeni Zelanda’da 18 aylık dönem içinde en fazla 9 ay kalabilirler. Vize almaları gerekli olmayan ziyaretçiler öncelikle 3 ay kalma izni alırlarsa, Yeni Zelanda’dayken kalış sürelerini 9 aya kadar uzatabilirler. Başvurularınızı konsolosluklara ya da büyükelçiliklerin ilgili bölümlerine yapabilirsiniz.

Başvuru için gerekenler:

Başvuru formu, 1 adet vesikalık fotoğraf, 3 aydan başlamak üzere Yeni Zelanda’dan ayrılış tarihine kadar geçerli pasaport, Yeterli miktarda maddi kaynak (Kalış süresi boyunca yapılacak harcamalar için), Geri dönüş için veya müteakip yolculuklar için gerekli biletler, Ücretler (Banka çekleri, bankadan para talebi dekontu ya da
YENİ ZELANDA DOSYASI

- EĞİTİM
- VİZE BAŞVURUSU
- KONAKLAMA
- PARA
- GİDERLER
- ULAŞIM
- YİYECEK & İÇECEK
- KÜLTÜR
- İLETİŞİM
- SAĞLIK
- ÇALIŞMA

YENİ ZELANDA ŞEHİR REHBERLERİ

- AUCKLAND
- CHRISCHURCH

banka hesabı makbuzu), İş gezisi yapanlar için ilgili şirketin ya da sponsorun mektubu,
Gerekli Çalışma Günü: 21

Kimler öğrenci vizesi almalıdır?

Yeni Zelanda dışındaki bir ülkeden buraya full-time veya en az 3 ay sürecek bir eğitim amacıyla geliyorsanız, öğrenci vizesi için başvurmanız gerekmektedir. Size eşlik eden çocuklarınız ve/veya eşiniz Ziyaretçi veya Öğrenci vizesi için başvurabilir.

Kurslara katılabilmem için gereken şartlar nelerdir?

Çalışma yapacağınız alan ve gideceğiniz eğitim kurumunun, yabancı öğrenciler için onaylanmış olması gerekmektedir.

Kursa kayıt olduğunuzu ve Yeni Zelanda dışından gelen öğrencilerin ödemesi gereken ücretleri ödediğinizi ispat etmelisiniz.

Part-time çalışma imkanım var mı?
Yeni Zelanda’da bulunan bir ziyaretçi veya öğrenci iseniz ve part-time çalışmak istiyorsanız öncelikle, size çalışma izni verecek olan “Şartların Değişimi” (Variation of Conditions) için başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Sonra da kursa kayıt olduğunuzu ve Yeni Zelanda dışından gelen öğrencilerin ödemesi gereken ücretleri ve Şartların Değişimi ücretini ödediğinizi ispatlamanız gerekmektedir

Eğitimimi tamamladıktan sonra çalışabilir miyim?
Herhangi bir teknik okul veya en az 3 yılda tamamlanabilen bir üniversiteyi bitirdiğiniz takdirde, size en fazla 2 yıl çalışma imkanı tanıyan Çalışma İzni için başvurabilirsiniz (sınırlı amaç izni sahipleri için bu durum geçerli değildir). Aynı zamanda, becerilerinize uygun bir iş teklifi de almış olmalısınız.

Kursumu bitirdikten sonra, Yeni Zelanda’da tatil yapabilir miyim?
Yeni Zelanda’ya öğrenci vizesi ile geldiniz ve eğitiminizi tamamladıysanız, Yeni Zelanda’da tatil yapabilmek için Ziyaretçi İzni’ne başvurmalısınız. Gereklerini yerine getirdikten sonra en fazla 3 aylık bir ziyaretçi izni alabilirsiniz.

Vize veya izin başvurum geri çevrilebilir mi?
Gerekli şartları yerine getirenler vize alabilmekle birlikte şu şartları yerine getirmeyenlerin vize başvuruları olumsuz sonuçlanabilir;

Giriş şartlarını yerine getirmezseniz,

Eğitim vizesi veya izni için başvuran iyi niyetli biri değilseniz,

Geçen 10 yıl zarfında tutuklanmış ve en az 12 ay hüküm giymiş birisi iseniz,

Herhangi bir ülkeden sınır dışı edilmişseniz,

Yeni Zelanda’nın güvenliğine ve kamu düzenine zarar vereceğiniz düşünülüyorsa,

Düzen bozucu hedefleri olduğu bilinen veya kamu yararına aykırı hareket eden örgüt veya gruplara dahil olduğunuza inanılıyorsa,
vize talebiniz geri çevrilebilir.

YENİ ZELANDA ŞUBESİ BULUNAN DİL OKULLARI
(Okul Detayları ve Fiyatları için Okul İsimlerine Tıklayınız)

Eurocenters
Kaplan Aspect
Language Studies International LSI
NEW ZEALAND COLLEGE


FOTOĞRAF GALERİSİ
(Resimlerin Büyük Hali için Üzerlerine Tıklayınız)






Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı
İSTANBUL
İZMİR

PRATİK BİLGİLER

Pasaport Nasıl Alınır

Sık Sorulan Sorular

Vize Nasıl Alınır

Askerlik Tecili

Yurtdışındaki Elçiliklerimiz

Türkiye'deki Elçilikler

Malta'da Vizesiz Yurtdışı Eğitim

YÖK Denkliği

 Türkiye'ye Vize  Uygulayan Ülkeler
Türkiye'ye Vize  Uygulamayan Ülkeler
Nazan Cihan
Otoredi
Global Yurtdışı Eğitim
Klimaya

BİZİ ARAYIN!

İstanbul:

Londra:
+44 20 7100 5615

New York:
+1 212 202 66 72


BİZ SİZİ
ARAYALIM?



REHBER

Hangi Yurtdışı Eğitim Programı Size Uygun?

Ortalama Yurtdışı Eğitim Ücretleri

 DİL OKULLARI

Dil Yeterlilik Sınavları


KURUMLARA ÖZEL İNDİRİMLER



ÜLKELER REHBERİ

İngiltere

Amerika

Kanada

Malta

 İrlanda

Avustralya

 Almanya
 İtalya
 Fransa
 Yeni Zelenda
 İsviçre
 İspanya
 Rusya
 Küba
 Kosta Rika
 Brezilya
 Güney Afrika
 Meksika
 Çin