Dil Okulu - Yurtdışı Dil Eğitimi - Ücretsiz Danışmanlık - 19 Ülkede 200 Dil Okulu

Yurtdışı Eğitim | Ana Sayfa | Hakkımızda | İletişim  

Yurtdışı Eğitim
Yurtdışı eğitim kaydi yaptıran öğrencilerimize BEDAVA UÇAK BİLETİ !

 



Yurtdışı Eğitim
Au-pair
Work and Travel
Yurtdışı Dil Okulu
Göçmenlik
Yurtdışı Üniversite Hazırlık
Yurtdışı Yaz Okulu
Yurtdışı Eğitim Kültür Programları
Executive English
  Yurtdışı Sertifika Extension
Yurtdışı Eğitim İletişim

DİL OKULLARI

İngiltere

Amerika

Kanada

Malta

 İrlanda

Avustralya

 Almanya
 İtalya
 Fransa
 Yeni Zelanda
 İsviçre
 İspanya
 Rusya
 Küba
 Kosta Rika
 Brezilya
 Güney Afrika
 Meksika
 Çin
 KAYIT FORMU

Green Card


Ana Sayfa

Au-Pair 'lik

Work and Travel

 Göçmenlik
 Dil Okulları
 Üniversiteler
 Yaz Okulları

Kültür Programları


 Sık Sorulan Sorular

Hakkımızda

 Yurtdışı Eğitim Bilgi  Formu

İletişim



POPÜLER ŞEHİRLER

 Londra
 Brighton
 New York
 Toronto
 Sydney
 Berlin
 Roma
 Paris
 Madrid
 Cape Town
 Pekin

TAKSİT SEÇENEKLERİ

Yurtdışı Eğitim Dosyaları

 Küba'da Eğitim
 Homesickness
 CELTA
 İngiliz İngilizcesi &  Amerikan İngilizcesi

 

 
 

ALMANYA - VİZE BAŞVURUSU


DİL ÖĞRENİMİ İÇİN YOĞUN KURSA KATILMA AMAÇLI VİZE BAŞVURULARI HAKKINDA BİLGİ

Almanya'da 90 günden fazla süren yoğunlaştırılmış dil kursuna katılmak üzere vizebaşvuruları için müracaat anında aşağıda belirtilen belgelerin asıllarının ve ikişerfotokopilerinin ibrazı gerekmektedir:

· Eksiksiz ve okunaklı bir şekilde kendi el yazınıla doldurulmuş başvuru formu(başvuru formları vize bölümünün girişinden veya internet sayfamızdan ücretsiz temin edilebilir)

· 3 adet biometrik vesikalık resim (en fazla 6 az önce çekilmiş olmalı)

· Alman ikamet yasasının 68. maddesi gereğince, dil kursu süresini kapsayan bir taahhütname

· Haftada en az 18 ders saati olan kurs kayıt belgesi

· Son ok


ul/üniversite karnesi ve Almanca tercümesi

· Okul/üniversite eğitiminden sonra çalışıldığına dair belgeler ve lüzum görüldüğü takdirde, mesleki gelişme bakımından Almanca dil kursunun gerekli olduğunu ifade eden işveren yazısı

· En az 12 ay geçerli olan T.C. pasaportu

İstenilen tüm belgelerin getirilmesinin, size otomatikman vize verileceği anlamına gelmediği özellikle belirtimek isteriz. Gerekli görüldüğü takdirde, başka belgelerin de getirilmesi istenebilir.

YÜKSEK ÖĞRENİM AMAÇLI VİZE
BAŞVURULARI HAKKINDA BİLGİ

Eğitim amaçlı vize başvuruları için müracaat anında aşağıda belirtilen belgelerin asıllarının ve ikişer fotokopilerinin ibrazı gerekmektedir:

· Eksiksiz ve okunaklı bir şekilde kendi el yazınızla doldurulmuş başvuru formu (başvuru formları vize bölümünün girişinden veya internet sayfamızdan ücretsiz temin edilebilir)

· 3 adet biometrik vesikalık resim (en fazla 6 az önce çekilmiş olmalı)

· En az 12 ay geçerli olan T.C. pasaportu

· Öğrenim süresi boyunca eğitim ve geçim masraflarını kapsayan ve Almanya'da verilmiş, Alman ikamet yasasının 68. maddesi gereğince bir taahhütname veya İstisnai durumlarda ebeveynlerin ayda en az geçerli olan BaföG-Miktarını (şu sıralar aylık 585.- Euro) ödeyeceklerini garanti eden yazılı bir taahhütname(Almanca tercümesi ile) ve taahhüdün yerine getirilebileceğini kanıtlayan belgeler (örneğin maaş bordrosu, banka cüzdanı, vergi levhası, vs.

). Taahhüt eden kişinin imzası noter tasdikli olması gerekmektedir. Münferit durumlarda, gidilecek yerdeki yabancılar dairesinin isteği doğrultusunda bu belgelerin tercümelerinin de istenebileceğine dikkatinizi çekmek isteriz. veya Almanya'da yıllık masraf olan 7.020 Euro’yu karşılayacak şekilde müracaatçı adına bir banka hesabının açtırılması ve bloke edilmesi

· Tam burslu kişilerden taahhütname istenmemektedir. "Sokrates/Erasmus" veya
"Leonardo da Vinci" gibi kısmi AB burslarında ise, eksik kalan meblağ (şu ara yaklaşık 300.- Euro) için yukarıda belirtilen şekilde bir taahhütnamenin ibrazı gerekmektedir.

· Almanya'dan haftada en az 18 ders saati olan bir dil kursu kayıt belgesi veya Almanya'da öğrenim yapabilecek derecede dil bilgisi

· Yüksek öğrenim hakkını gösteren aşağıdaki belgelerden birisi talep edilmektedir:
o Bir Alman üniversitesine başvuru teyidi (Bewerberbestätigung) veya kabul belgesi (Zulassungsbescheid), yada lüzum görüldüğü takdirde "Assist e.V." tarafından bildiri ve
o Üniversite giriş sınavında, sınavını kazandığınızın belgesi ve dört yıllık eğitim veren bir dalda yerleştirildiğinizin gösteren Sınav Sonuç Belgesi (ÖSYS-Sonuç Belgesi) veya
o Normal öğrenim süresini (2 veya 4 yıl) belirten bir Türk üniversitesine ait üniversite öğrenci belgesi veya diploması.
Yüksek ögrenim hakkını veren belgenizi (Hochschulzugangsberechtigung) Almanya'da bu tür belgeleri değerlendiren makam (Zeugnisanerkennungsstelle) tarafından da tetkik ettirme imkanı bulunmaktadır. Konu ile ilgili her Alman üniversitesinden bilgi alabilirsiniz.

Haftalar alabilecek işlem süresini dikkate alarak, müracaatın mutlaka eğitimin başlama tarihinden önce uygun bir zamanda yapılması gerekmektedir.

ALMANYA ŞUBESİ BULUNAN DİL OKULLARI
(Okul Detayları ve Fiyatları için Okul İsimlerine Tıklayınız)

DID DEUTSCH
Eurocenters
HUMBOLDT INSTITUT
INTERNATIONAL HOUSE
Language Studies International LSI
SPRACHCAFFE LANGUAGES PLUS


FOTOĞRAF GALERİSİ
(Resimlerin Büyük Hali için Üzerlerine Tıklayınız)






Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı
İSTANBUL
İZMİR

PRATİK BİLGİLER

Pasaport Nasıl Alınır

Sık Sorulan Sorular

Vize Nasıl Alınır

Askerlik Tecili

Yurtdışındaki Elçiliklerimiz

Türkiye'deki Elçilikler

Malta'da Vizesiz Yurtdışı Eğitim

YÖK Denkliği

 Türkiye'ye Vize  Uygulayan Ülkeler
Türkiye'ye Vize  Uygulamayan Ülkeler
Nazan Cihan
Otoredi
Global Yurtdışı Eğitim
Klimaya

BİZİ ARAYIN!

İstanbul:

Londra:
+44 20 7100 5615

New York:
+1 212 202 66 72


BİZ SİZİ
ARAYALIM?



REHBER

Hangi Yurtdışı Eğitim Programı Size Uygun?

Ortalama Yurtdışı Eğitim Ücretleri

 DİL OKULLARI

Dil Yeterlilik Sınavları


KURUMLARA ÖZEL İNDİRİMLER



ÜLKELER REHBERİ

İngiltere

Amerika

Kanada

Malta

 İrlanda

Avustralya

 Almanya
 İtalya
 Fransa
 Yeni Zelenda
 İsviçre
 İspanya
 Rusya
 Küba
 Kosta Rika
 Brezilya
 Güney Afrika
 Meksika
 Çin